Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD onthult details en gigantische bonus voor Raiola in Haaland-deal

Laatste update:

Het contract van Haaland bij Red Bull Salzburg loopt nog tot medio 2023, maar het is zeer aannemelijk dat de jonge Noor de regerend kampioen van Oostenrijk spoedig gaat verlaten. In een eerder stadium werd er gesproken over een afkoopclausule van dertig miljoen euro, maar BILD schrijft dat Haaland voor een nog lager bedrag op te halen is in Salzburg. De ontspanningsclausule in zijn contract bij Red Bull Salzburg bedraagt 22 miljoen, al dient er bij de transfer ook een forse bonus betaald te worden aan zaakwaarnemer Mino Raiola.

De race om Haaland: wat is de beste club voor het Noorse toptalent?

Lees artikel

Raiola wenst een bedrag van vijftien miljoen te ontvangen van de club die met Haaland aan de haal gaat. De tweevoudig Noors international wil bij zijn nieuwe club graag een vierjarig contract, met een jaarsalaris van twee miljoen. Bovenop dit contract van totaal acht miljoen moet er nog een tekenbonus van acht miljoen uitgekeerd worden aan Haaland. Volgens berichten uit Engeland maken die financiële eisen Manchester United tot topfavoriet, daar the Red Devils zelfs bereid zouden zijn om een weeksalaris van 225.000 euro te bieden.

Haaland, die in de eerste seizoenshelft namens Red Bull Salzburg goed was voor 28 doelpunten in 22 officiële wedstrijden, heeft al een gesprek met RB Leipzig achter de rug, zo onthulde algemeen directeur Oliver Mintzlaff tegenover Sport1. "Ja, we hebben met hem gesproken. We zijn geïnteresseerd in deze speler, buitengewoon geïnteresseerd. Het zal voor ons niet gemakkelijk zijn. Manchester United, Juventus, Borussia Dortmund en een aantal andere clubs zijn ook geïnteresseerd."

Zie jij Erling Braut Haaland op korte termijn al vertrekken bij Red Bull Salzburg?

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
53
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties