Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD onthult gesprek Goretzka en Barcelona én contractdetails

Laatste update:

Barcelona zou echter het voortouw hebben voorgenomen, al is niet duidelijk of het eventueel om een winterse of zomerse transfer gaat. Als Goretzka in januari van de hand wordt gedaan, ontvangen de Duits international en zijn zaakwaarnemer Jörg Neubauer liefst twintig procent van elke transfersom boven de 2,5 miljoen euro. Een transfersom van twintig miljoen euro zou een vergoeding van 3,5 miljoen euro betekenen.

Goretzka, 22 jaar, staat volgens BILD voor twee miljoen euro per jaar op de loonlijst van Schalke. Voor elk punt met de Bundesliga-club ontvangt hij een bedrag van veertienduizend euro en elk uitgediend contractjaar leverde een bonus van een kwart miljoen euro op. Zijn debuut als A-international leverde een premie van een ton op, evenals zijn vierde en zesde optreden voor Duitsland. Voor zijn tiende interland met die Mannschaft, in september, kreeg hij zelfs twee ton.

Bij Schalke sluit men echter niet uit dat Goretzka alsnog een nieuw contract tekent. "Ik denk dat als Schalke geen schijn van kans maakte op een langer verblijf, ik de eerste persoon ben die dat zou weten", zo stelt technisch directeur Christian Heidel. "Leon zal spoedig een beslissing nemen en wij zetten hem niet onder druk."

Denk jij dat Leon Goretzka binnenkort voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
8
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties