Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Ratcliffe sprak in Monaco met mogelijke opvolger van Erik ten Hag bij Manchester United

Laatste update:

Sinds de FA Cup-zege van Manchester United (1-2) twee weken geleden is er nog altijd geen duidelijkheid over wie volgend seizoen de manager is bij de nummer acht van de Premier League.

De club beraadt zich sinds die overwinning op de vraag hoe de trainerspositie in te vullen komend seizoen. In het kader daarvan oriënteert de nieuwe clubleiding INEOS zich nadrukkelijk op de markt.

Verschillende namen passeerden al de revue. Kieran McKenna verlengde zo bijvoorbeeld bij Ipswich Town, terwijl ook andere opties niet haalbaar bleken. De enige overgebleven kandidaten lijken Mauricio Pochettino, Roberto De Zerbi en dus Tuchel.

In Ratcliffe's conversatie met Tuchel legde de Duitse oefenmeester, die is vertrokken bij Bayern München, zijn plannen bloot die hij heeft als hij inderdaad de nieuwe trainer wordt van Manchester United.

Tuchel stelde Jadon Sancho als voorbeeld om te duiden hoe hij uit de gratie gevallen spelers weer op het rechte pad kan krijgen. Daarbij wijst de coach naar Antonio Rüdiger, die hij bij Chelsea onder zijn hoede had en daar uitgroeide tot topverdediger.

Onder de fans van Manchester United heerst inmiddels de nodige irritatie. Het gros van hen ziet het liefst dat de club de knoop genaamd Erik ten Hag zo snel mogelijk doorhakt, ongeacht de uitkomst van die beslissing. Pas daarna kan de club zich echt gaan richten op volgend seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
36
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
49
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties