Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD: Toptransfer van Sané is rond, lagere bedragen dan verwacht

Laatste update:

BILD wist in mei te melden dat Sané reeds tot een akkoord is gekomen met Bayern München over zijn vijfjarige contract. Der Rekordmeister hoopte op een transfersom van circa 38 miljoen euro, terwijl Manchester City een bedrag van 55 miljoen euro eiste. Nu zouden beide partijen elkaar hebben gevonden in een transfersom die er ergens tussenin ligt, onder de vijftig miljoen. De precieze hoogte van het bedrag is bij BILD nog niet bekend, maar in Engeland wordt dus gerept over een initiële afkoopsom van 45 miljoen euro. De verwachting is dat Sané donderdag of vrijdag medisch wordt gekeurd bij zijn nieuwe club.

Ook het salaris dat Sané gaat verdienen in München ligt lager dan verwacht, zo schrijft BILD. De 24-jarige Duitser gaat aanzienlijk minder verdienen dan twintig miljoen euro per jaar, een salaris waar hij eerst nog op zou hebben aangestuurd. Hij wordt met zijn salaris niet de topverdiener bij Bayern, zo klinkt het. Bij Manchester City beschikte Sané over een contract dat nog maar een jaar doorliep, waardoor een transfer in de lijn de verwachting lag. De Duitser weigerde bij te tekenen en stuurde daarmee aan op een vertrek.

'City wil United na verkoop van Sané beroven van gedroomde kandidaat'

Manchester City weet volgens de 'Daily Telegraph' al wie Leroy Sané moet opvolgen. Lees artikel

"De club heeft in de afgelopen periode twee tot drie jaar een contractvoorstel gedaan. Leroy heeft die aanbiedingen echter telkens geweigerd", liet trainer Guardiola eerder deze maand weten. Sané speelt sinds 2016 voor Manchester City en kwam toen over van Schalke 04. In dienst van Manchester City was hij goed voor 90 competitieduels en 25 doelpunten. Dit seizoen stond hij vanwege een ernstige knieblessure aan de kant; hij deed alleen twaalf minuten mee in het duel met Burnley (5-0 zege) van maandag 22 juni.

Eerder op de dinsdag meldde de Daily Telegraph dat Manchester City in Jack Grealish een vervanger ziet voor Sané. Guardiola staat te boek als een groot bewonderaar van de 24-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler van Aston Villa. De aanvoerder van the Villans is met 9 doelpunten en 8 assists in 35 officiële wedstrijden dit seizoen een smaakmaker, maar dreigt zich wel te moeten opmaken voor een degradatie met zijn jeugdliefde. Ook Manchester United heeft een oogje op Grealish.

Is een bedrag van 45 miljoen euro een logische transfersom voor Leroy Sané?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties