Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD verrast met opvallende transfertarget van Bayern München

Laatste update:

Flick nam recentelijk afscheid van onder meer Philippe Coutinho, Ivan Perisic en Thiago Alcántara en de oefenmeester van der Rekordmeister is derhalve op zoek naar versterkingen voor het middenveld. BILD benadrukt dat voorzitter Karl-Heinz Rummenigge en technisch directeur Hasan Salihamidzic nog niet hebben gereageerd op het gesprek tussen Flick en Götze, wat er volgens de Duitse krant op kan duiden dat ze enigszins sceptisch zijn over een mogelijke terugkeer van de 29-jarige middenvelder. Tijdens zijn eerste periode was Götze regelmatig het mikpunt van kritiek van fans en de beleidsbepalers zijn dat blijkbaar nog niet vergeten.

Götze maakte medio 2013 voor 37 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern. Ondanks de hooggespannen verwachtingen wist hij echter nooit een vaste plaats te veroveren in het elftal van toenmalig trainer Josep Guardiola. In 2016 namen beide partijen afscheid van elkaar en Götze koos voor een terugkeer in Dortmund. De WK-held van 2014 verliet BVB enkele maanden geleden met een transfervrije status. Götze werd afgelopen zomer in de Amerikaanse media gelinkt aan het FC Cincinnati van coach Jaap Stam, al kwam een definitieve deal nooit van de grond.

Wat betreft Götze is het einde van zijn loopbaan nog niet in zicht. "Ik heb ambitieuze doelstellingen en ik wil er alles aan doen om een keer de Champions League te veroveren", zo liet de voormalig spelmaker van Dortmund en Bayern nog niet zolang geleden weten aan BILD. Götze zou naar verluidt genoegen nemen met een kortlopend contract en een flink lager salaris om zo terug te kunnen keren in de Allianz Arena.

Denk jij dat Mario Götze iets toevoegt aan Bayern München?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
37
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties