Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD verzekert: positie van Joachim Löw wankelt na totale ramp

Laatste update:

"De positie van Löw wankelt! Een kleine zeven maanden voor het begin van het EK moet de DFB de vraag beantwoorden of Löw nog steeds de juiste man is voor het toernooi. Kan erop vertrouwd worden dat hij Duitsland naar succes leidt op het EK? Of is het inmiddels logisch om na te denken over alternatieve bondscoaches als Ralf Rangnick (62) or Stefan Kuntz (58)?", doelt de krant op respectievelijk een clubloze trainer en de bondscoach van Duitsland Onder-21. "Teammanager Olivier Bierhoff heeft duidelijk aangegeven dat Löw op basis van zijn resultaten beoordeeld zal worden..."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"De 0-6 is natuurlijk de grootste nederlaag in het veertienjarige dienstverband van Löw. Het was krachteloos, verdedigend zwak en kansloos. Voor de derde keer op rij gaat het mis in de groepsfase: na het WK 2018 en de vorige Nations League gebeurt het nu weer. Van de laatste dertien groepswedstrijden wonnen we er maar drie: tegen Zweden en tweemaal tegen Oekraïne. Maar het was niet alleen de verdediging die hopeloos was. Toni Kroos en Leon Goretzka, de sterren op het middenveld, kregen de wedstrijd nooit onder controle. Op de linkerflank werd Philipp Max dolgedraaid door Ferrán Torres. Tornado's Serge Gnabry, Timo Werner en Leroy Sané waren volledig uitgeraasd. Een leider als Joshua Kimmich (geblesseerd, red.) ontbrak."

Löw wil na de vernedering niet ingaan op vragen over zijn toekomst. "Of ik me zorgen moet maken om mijn baan, moet je aan anderen vragen", wordt hij geciteert door SPORT1. In het televisie-interview na afloop maakt de keuzeheer een aangeslagen indruk. "Het is lastig te verklaren. Alles ging mis. In de tweede helft probeerden we druk te zetten en te scoren om terug te komen in de wedstrijd, maar Spanje was beter, sneller en zorgvuldiger. We waren kansloos."

Kijk hoe makkelijk Spanje erdoorheen komt. Zie het ongeloof bij Duitsland... ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 17 november 2020

In Duitsland wordt de roep om de terugkeer van Thomas Müller, Jérôme Boateng en Mats Hummels na de oorwassing tegen Spanje nog groter. De drie voormalige sterspelers werden door Löw vorig jaar afgedankt, maar de bondscoach van Duitsland wil het daar na afloop niet over hebben. "We geloven in de spelers die we hebben. Vanavond hebben we gezien dat de ontwikkeling van het team niet op het niveau is waarop we dachten te zijn."

De Duitse voetbalbond laat in de persoon van teammanager Bierhoff weten dat de positie van Löw absoluut niet onder druk staat. "We vertrouwen Joachim Löw nog steeds, geen twijfel over mogelijk." Over de wedstrijd zegt Bierhoff: "We moeten deze nederlaag eerst verwerken, dat zal even duren. Alles ging mis. We verloren de bal gemakkelijk en het team viel uit elkaar, dat zou niet mogen gebeuren. We maakten geen tackles en hielden niet in balbezit. We moeten hiervan leren en de goede conclusies trekken."

Moet Joachim Löw worden ontslagen bij Duitsland?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties