Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BILD weerlegt bewering Raiola en wijst topfavorieten voor Haaland aan

Laatste update:

"Slechts tien clubs kunnen het zich veroorloven om Haaland te kopen en datgene te bieden waar je op uit bent als voor Dortmund hebt gespeeld. En vier van die clubs zijn uit Engeland afkomstig", zo liet Raiola een week geleden weten in een video-interview met BBC Sport. Uit de berichtgeving van BILD blijkt echter dat er niet vier, maar in totaal drie Premier League-clubs in staat zijn om Haaland weg te plukken uit Dortmund: Liverpool, Manchester City en Manchester United. Het rijtje van in totaal zes Europese topclubs wordt aangevuld met Real, Barcelona en Juventus.

Mino Raiola waarschuwt: 'Slechts tien clubs kunnen hem kopen'

De zaakwaarnemer heeft een duidelijke boodschap voor clubs die aan Erling Braut Haaland denken.Lees artikel

Manchester City heeft volgens BILD vanwege familiebanden een streepje voor. Vader Alf-Inge Haaland speelde namelijk tussen 2000 en 2003 voor de oppermachtige koploper in de Premier League. Manager Josep Guardiola is sowieso al enige tijd op zoek naar een opvolger van Sergio Agüero voor de lange termijn. De 32-jarige spits beschikt over een aflopend contract en de kans wordt steeds kleiner dat de lijstaanvoerder de samenwerking met de routinier een vervolg geeft. Bij Real is er een vergelijkbare situatie met de eveneens 32-jarige Karim Benzema, met het verschil dat de verbintenis van de Fransman doorloopt tot medio 2022. Uit de entourage van Haaland klinken al geluiden dat de topschutter een voorkeur heeft voor een overstap naar de Koninklijke.

Bayern München lijkt momenteel geen serieuze optie te zijn voor Haaland, zeker ook gezien het feit dat Robert Lewandowski nog ruim twee jaar vastligt bij de Champions League-winnaar van afgelopen seizoen. De Dortmund-spits zou als stand-in kunnen fungeren van de Poolse spits, maar dat ziet Haaland naar verluidt niet zitten. De sterspeler beschikt bij BVB over een contract tot 2024, maar vanwege een speciale clausule is een toptransfer in 2022 voor 75 miljoen euro mogelijk.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties