Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Binnenlandse transfer voor Schalke 04-recordaankoop van 22,5 miljoen euro

Laatste update:

Schalke had zich in de zomer van 2016 veel meer voorgesteld van de samenwerking van de aanvaller, die voor een bedrag van minimaal 22,5 miljoen euro overkwam van FC Basel en zelf ook ongetwijfeld andere verwachtingen had van zijn eerste jaren in Gelsenkirchen. Twee (zware) blessures liepen als een rode draad door zijn verblijf bij die Königsblauen en zorgden ervoor dat hij nimmer zijn talent goed kon etaleren.

Technisch directeur Max Eberl benadrukt dat de 22-jarige Embolo de afgelopen jaren 'grote pech' heeft gehad op het gebied van blessureleed. "We zijn ervan overtuigd dat hij bij ons een nieuwe start kan maken en ons veel plezier kan gaan bezorgen. Hij is een snelle, sterke en doelgevaarlijke aanvaller die goed bij ons team past", benadrukt de sportbestuurder.

Schalke kondigde Embolo drie jaar geleden aan als 'een van de grootste talenten van Europa, een aanvaller waar veel topclub interesse in hadden'. Een voetblessure is de reden dat Embolo, goed voor 32 A-interlands, niet met Zwitserland aan de Nations League kon meedoen en hij pas waarschijnlijk eind juli bij de groepstraining van zijn nieuwe club kan aansluiten.

Een goede aankoop van Borussia Mönchengladbach

Meer nieuws

'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
10
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0
Bizar: 'Assistent NAC brandt eigen spelers achter de rug om volledig af'
9
Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
8
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
8
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties