Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Birmingham deelt nummer 22 nooit meer uit na transfer Bellingham

Laatste update:

Bellingham kwam op zevenjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Birmingham City en brak op zestienjarige leeftijd door in de hoofdmacht. Hij speelde zich in de kijker bij diverse Europese topclubs en koos uiteindelijk voor Borussia Dortmund. Vorige week rondde Bellingham zijn overstap naar de Bundesliga af, om vervolgens weer terug te keren naar Engeland om het Championship-seizoen af te maken. Na de wedstrijd tegen Derby County nam hij ruimschoots de tijd om al zijn ploeggenoten, trainers, familie en vrienden te bedanken.

Nooit meer rugnummer 22 bij Birmingham... ??????

Geplaatst door voetbalzone op Donderdag 23 juli 2020

Op de website laat Birmingham City weten dat zijn rugnummer 22 nooit meer zal worden uitgedeeld. "In een opvallend korte tijd heeft Jude zich ontwikkeld tot een iconisch figuur bij de club. Hij heeft laten zien wat bereikt kan worden door een mix van talent, werkethiek en toewijding", zo klinkt het op de clubwebsite. "Door zijn zorgzaamheid en gedrag buiten het veld, is hij uitgegroeid tot een indrukwekkend rolmodel. Rugnummer 22 gaat hand in hand met Jude, die met 16 jaar en 38 dagen debuteerde en anderen heeft geïnspireerd. Daarom heeft de club besloten dat het gepast is om dit nummer nooit meer te gebruiken, om hem te herinneren en anderen te inspireren."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
121
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties