Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bivakmuts-hooligan van MVV herkend: 'Die klootzak hebben we zo te pakken'

Laatste update:

De beelden gingen viraal op internet en kwamen ook bij MVV-voorzitter Bert Kersten binnen. Kersten zag de foto waarop de relschopper zonder bivakmuts op staat. "Die klootzak hebben we dus zo te pakken", zegt de voorzitter tegenover het Algemeen Dagblad.

De voorzitter baalt flink van de ongeregeldheden. "Ik ben er nog steeds kwaad over. Een stuk of dertig idioten van beide kanten die zo'n geweldige, sfeervolle avond verpesten. Geloof me, zodra we ze hebben, komen ze hier nooit meer binnen. Dit past niet bij die mooie rivaliteit die er tussen beide clubs is."

-
Wie speelt volgend seizoen in de Eredivisie?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
33
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
32
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties