Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizar congé Southampton kwam mede door Nuytinck, Ramírez en Walcott

Laatste update:

Adkins wilde qua transfers linksaf, terwijl de clubleiding liever rechtsaf wilde. De ergernis werd over en weer zo groot, dat de voorzitter Nicola Cortese zijn coach daarom maar ontsloeg. Ter illustratie: Adkins had helemaal niet om de miljoenenkomst van Gaston Ramírez gevraagd. Het wonderkind uit Uruguay werd in de zomer voor een slordige 14,2 miljoen euro overgenomen van Bologna, een absoluut clubrecord.

Cortese wilde graag dat Ramírez zou komen, maar Adkins had hele andere spelers in gedachten dan zijn excentrieke baas. Ook was hij erg teleurgesteld dat Southampton niet vol voor zijn tip Bram Nuytinck ging, maar dat hij het moest doen met VVV'er Maya Yoshida. Anderlecht pikte Nuytinck uiteindelijk op bij NEC en in Brussel is hij een vaste waarde geworden onder John van den Brom.

De Daily Mirror stipt verder aan dat Southampton in juli navraag deed bij Arsenal naar Theo Walcott, een bericht dat breeduit werd behandeld in de pers. Walcott had op dat moment nog een jaar voor de boeg qua contract, maar toen al waren er geruchten dat hij weg wilde. Cortese wierp een balletje op in Londen of Walcott het zou zien zitten terug te komen naar zijn vorige club; Adkins wist van niets.

Tot slot wilde Adkins graag dat er een topkeeper werd aangetrokken. Cortese kon zich niet vinden in de mening van de trainer en besloot dat dan ook niet te regelen. "Er was erg veel spanning over transfers. Cortese en zijn mensen trokken in die richting, Adkins juist de andere kant op." Als vervanger van Adkins werd Mauricio Pochettino al aangetrokken. Naar verluidt vreest het Britse deel van de selectie nu dat de spelersgroep gaat overstromen van de buitenlanders.

Een man als Nicola Cortese brengt meer kwaad dan goed bij Southampton

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
7
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties