Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizar gerucht uit Engeland: 'Overmars probeert Eto'o naar Ajax te halen'

Laatste update:

Eto'o, die in zijn tijd bij Anzhi Makhachkala nog de best betaalde speler van de wereld was, is transfervrij sinds zijn vertrek bij Chelsea. De 33-jarige aanvaller werd in de afgelopen weken wel met de nodige clubs in verband gebracht, maar hij is er nog altijd niet in geslaagd om een nieuwe werkgever te vinden. Nu wordt de international van Kameroen plotseling gelinkt aan Ajax.

Eto'o zal bij een mogelijke overstap wel ontzettend veel salaris moeten inleveren, waardoor het maar de vraag is hoe serieus dit gerucht genomen kan worden. The Sun claimt dat Eto'o gesignaleerd is met Marc Overmars, de directeur voetbalzaken van Ajax, en de twee zouden het hebben gehad over een mogelijke samenwerking. Ajax kan Eto'o in ieder geval Champions League-voetbal bieden en de jonge selectie van Frank de Boer kan nog wel wat ervaring gebruiken.

Samuel Eto'o naar Ajax: zie jij het gebeuren?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties