Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizar gerucht uit Italië: 'Ajax denkt aan komst Balotelli'

Laatste update:

De 25-jarige Balotelli stond jaren geleden bekend als een van de grootste talenten van de wereld, maar zijn loopbaan is behoorlijk in het slop geraakt. De 33-voudig Italiaans international staat onder contract bij Liverpool, maar heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. In het afgelopen seizoen speelde Balotelli op huurbasis voor zijn oude club AC Milan, dat geen interesse had in de optie tot koop.

Mino Raiola is hard op zoek naar een club waar Balotelli zijn loopbaan weer op het juiste spoor kan krijgen en volgens Di Marzio heeft de zaakwaarnemer contact gehad met Marc Overmars, die wel eens wilde weten wat de mogelijkheden waren. Di Marzio claimt dat een samenwerking tussen Ajax en Balotelli mogelijk zou kunnen zijn, als de Amsterdammers zich weten te plaatsen voor de Champions League. Zonder Champions League-voetbal zou Balotelli sowieso geen interesse hebben.

Voor een overstap naar de Eredivisie zou Balotelli sowieso erg veel salaris moeten inleveren, maar beweerd wordt dat de aanvaller hiertoe bereid is, als hij zich weer in de kijker kan spelen. Zijn contract bij Liverpool loopt nog een jaar door; het is niet bekend aan welke transfersom the Reds denken. Liverpool betaalde in 2014 zelf twintig miljoen euro aan AC Milan, maar weet dat het Balotelli alleen met een flink verlies kan lozen. Eerder werd de spits al in verband gebracht met een verhuizing naar China, maar Balotelli vreest in dat geval definitief uit beeld te raken. Het is nog altijd zijn droom om ooit de Ballon d'Or te winnen, zo zei hij onlangs.

Los van de vraag of dit haalbaar is: denk je dat Mario Balotelli bij Ajax zou passen?

Meer nieuws

Ipswich Town met een been in de Premier League na overwinning op Coventry City
0
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
73
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties