Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cadena SER onthult daadwerkelijke reden achter breuk Memphis met Atlético

Laatste update:

Volgens Fabrizio Romano hebben Depay en Atlético Madrid er samen voor gekozen om een automatische contractverlenging niet door te zetten, waardoor hij gratis op te pikken is. De Oranje-international geldt als een van de grootverdieners.

Cadena SER komt donderdag met meer details naar buiten. Noch de club noch de technische staf wilde langer door met de Nederlander, die door blessures minder aan spelen toekwam dan gehoopt toen hij op het punt stond om de eerste spits te worden.

De daadwerkelijke reden zou zijn dat Memphis na zijn blessure in de Champions League voorrang zou hebben gegeven aan het EK met Oranje in plaats van zijn team te helpen in de competitie.

Het leverde hem publieke aandacht op van Diego Simeone en het was de definitieve trigger om tot het besluit te komen dat Memphis' tijd bij Atlético ten einde is. De aanvaller werd vorig jaar winter voor drie miljoen euro overgenomen van FC Barcelona.

Dit seizoen kwam Memphis tot dusver 1.202 speelminuten in actie, verdeeld over 31 optredens. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en twee assists. De Madrileense topclub heeft inmiddels geaccepteerd dat hij geen transfersom zal opleveren, maar wil vooral ruimte maken in het salarisbudget.

Depay zal het EK aangrijpen om zich in de kijker te spelen bij potentiële nieuwe clubs. De dertigjarige aanvaller is doorgaans de eerste keus in de punt van de aanval voor bondscoach Ronald Koeman.

Meer nieuws

NOS-talkshow krijgt bakken met kritiek: 'Dit is echt tenenkrommend slecht'
27
Pak 4x je inzet als Uitblinker Memphis Depay met rechts scoort tegen Polen!
0
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
63
De Engelse doelpuntenmachine die nooit uitkwam op een eindtoernooi
6
Van der Gijp en Derksen delen hun favoriete basisopstellingen tegen Polen
6
Veerman: 'Bosz weet dat ik daar 1 keer per jaar heenga en dan geen water drink'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties