Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre eerste helft leidt eliminatie Liverpool in FA Cup in

Laatste update:

De eerste helft op Anfield mocht er zijn: vier goals, drie beslissingen van de videoarbiter, twee blessures, een afgekeurd doelpunt, een eigen goal en een gemiste strafschop. Na vijf minuten was er voor Liverpool nog niets aan de hand: Mohamed Salah kon niet profiteren van miscommunicatie tussen Ben Foster en Jonny Evans, maar Roberto Firmino werkte de rebound kunstig binnen. Na 71 seconden stond het echter al gelijk: Simon Mignolet had geen antwoord op de inzet van Jay Rodriguez in de bovenhoek. De aanvaller werkte luttele minuten later ook de 1-2 binnen, na een pass van Kieran Gibbs.

Meer: Liverpool legt eerste contact met Arne Slot, maar Feyenoord weet van niets | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

In de negentiende minuut werd WBA een goal van Craig Dawson door de neus geboord, naar verluidt omdat Gareth Barry buitenspel stond. Enkele minuten later kreeg Liverpool een strafschop vanwege een charge van Jack Livermore op Salah, na het bestuderen van de videoarbiter. Firmino mikte het leer echter tegen de lat. WBA, dat in de loop van de eerste helft zowel Gibbs als Hale Robson-Kanu zag afhaken, kwam op slag van rust op 1-3, nadat opnieuw de videoarbiter werd ingeschakeld. Dawson stond namelijk niet buitenspel na een bal van Rodriguez, waarna Joël Matip de bal in zijn eigen doel werkte.

Liverpool miste ZES van de laatste tien strafschoppen in alle competities. Daar waren vier spelers debet aan: Divock Origi, Roberto Firmino, Mohamed Salah en James Milner #firmino #liverpool #anfield #wba #facup #salah #origi #milner

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Liverpool was in de tweede helft lange tijd niet in staat om een aansluitingstreffer te verzorgen.Na ruim een uur spelen koos Klopp ervoor om in één keer drie wissels toe te passen, met speeltijd voor James Milner, Jordan Henderson en Danny Ings. Het was uiteindelijk Salah die de spanning terugbracht in de wedstrijd: de Egyptenaar kreeg de bal van Firmino en schoot laag raak langs Foster. Tot meer was Liverpool tegen WBA, dat in de laatste minuten met elf spelers achter de bal stond, niet in staat.

-
Liverpool is terecht uitgeschakeld

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
2
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
4
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
24
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties