Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre handsbal tegen Galatasaray leidt tot storm op social media

Laatste update:

De door Genclerbirligi opgeleide Çelik kwam in de zomer van 2019 via Nazilli Belediyespor, Balikesirspor en Akhisarspor bij Galatasaray terecht. De spits verzorgde namens de Turkse topclub vier doelpunten en een assist in achttien officiële wedstrijden, alvorens hij na een jaar alweer naar Gaziantep FK vertrok. Çelik kwam afgelopen zomer bij Kayserispor terecht en kreeg van trainer Samet Aybaba een basisplaats tijdens het weerzien met Galatasaray, terwijl hij in de vier wedstrijden hiervoor op de reservebank begon.

Çelik kreeg in de eerste helft een gele kaart voor een uiterst opvallende handsbal. Na ruim een uur spelen werd zijn dramatische optreden gecompleteerd, toen hij een overtreding beging op Martin Linnes binnen het strafschopgebied. Na inmenging van de VAR gaf scheidsrechter Turgut Doman een strafschop en een tweede gele kaart voor Çelik, waardoor hij het veld moest verlaten. Na afloop van het duel, dat door een rake strafschop van Mbaye Diagne en een treffer van Gustavo Campanharo namens Kayserispor in 1-1 eindigde, gingen met name de beelden van de opvallende handsbal van Çelik rond op social media, ook buiten Turkije.

Mugdat Çelik (ex-Galatasaray, nu Kayserispor) tegen Galatasaray: een penalty veroorzaakt en een rode kaart gekregen. Maar dit was veruit het meest bizarre moment van zijn wedstrijd. ??

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 24 november 2020

Er werd Çelik bijvoorbeeld verweten dat hij zijn oude club opzettelijk zou hebben geholpen, dus dat er sprake was van matchfixing. Hij zag zich zelfs genoodzaakt om zijn Twitter-account na afloop van het duel in de Türk Telekom Arena op slot te zetten. "Mijn loyaliteit ligt altijd bij de club waar ik nu speel. Een wedstrijd van je eigen team verkopen, is hetzelfde als je vrouw verkopen", reageerde Çelik na afloop in gesprek met Beyaz TV. Ook voor de opvallende handsbal had hij een verklaring.

"Ik pakte die bal, omdat ik daar viel en het erop leek dat Linnes kon doorlopen richting onze keeper (Silviu Lung junior, red.). Ze praten over me, vanwege het incident met Jailson", wijst Çelik op een gebeurtenis tijdens de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe in november 2018, waarin hij het als wisselspeler aan de stok kreeg met Jailson. "Ik kan met een zuiver geweten gaan slapen. We hebben hier een punt gepakt en daar ben ik het meest blij mee."

Trainer Aybaba nam het na afloop op voor Çelik. "Voetballers kunnen dit soort dingen nu eenmaal doen in een wedstrijd. Mugdat is een speler van wie we heel veel verwachten. Hij kan fouten maken en wij proberen dat te herstellen. We zullen alles doen om een speler voor ons te winnen en hem niet te verliezen", sprak de trainer van Kayserispor. Zijn ploeg kon het punt op bezoek bij nummer drie Galatasaray goed gebruiken, want Kayserispor bevindt zich momenteel in de staart van de Süper Lig. Na acht wedstrijden bezet de ploeg van Aybaba met zeven punten de achttiende plaats in de Turkse competitie, een plek die aan het einde van het seizoen degradatie betekent.

-

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
3
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
4
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties