Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizarre slotdag van transfermarkt voor QPR-spits: 'Dit is pure hebzucht'

Laatste update:

Campbell had in de ochtend een ontmoeting met Ian Holloway, oefenmeester van Crystal Palace. De aanvaller ging echter niet in op de avances van de coach en hij opende de onderhandelingen met Hull City. Rond lunchtijd zeiden Campbell en zijn gevolg even wat eten te gaan halen, maar ze kwamen niet terug: ze zetten koers richten Blackburn om te praten met Blackburn Rovers.

"Wat een gebrek aan respect", baalt Hull-manager Steve Bruce. "Dat ze weg zijn gegaan vind ik niet erg, maar de manier waarop is schokkend. Ze zeiden ergens een lunch te gaan nuttigen, maar pas een paar uur later kwamen wij erachter dat ze helemaal niet terug kwamen. Het is pure hebzucht. Wees gewoon een vent en vertel ons wat je van plan bent."

Campbell zelf is zich van geen kwaad bewust. "Ik reed helemaal naar Hull om naar het voorstel te luisteren, maar het was helemaal niks. Ze hebben mijn tijd en de tijd van mijn familie verpest." Het kon nog erger voor Campbell: hij arriveerde niet op tijd in Blackburn om te onderhandelen met de plaatselijke trots en dus eindigde de dag voor hem zoals die begonnen was. Als speler van Queens Park Rangers.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties