Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre strafschop van Bacca helpt AC Milan in fascinerende eerste helft

Laatste update:

Sassuolo - AC Milan 0-1
In San Siro won Milan met 4-3 van Sassuolo en ook op verplaatsing werd het een bizarre wedstrijd. Zoveel doelpunten als in oktober vielen er niet, maar de toeschouwers verveelden vooral voor rust geen moment. In de openingsfase kreeg Domenico Berardi een gele kaart voor een vermeende schwalbe na een tackle van Leonel Vangioni. In werkelijkheid leek de aanvaller licht geraakt te worden; het was dus niet genoeg voor een strafschop. Even daarna mocht Sassuolo alsnog aanleggen vanaf elf meter. Ook de aanleiding daartoe was veelbesproken. Juraj Kucka en Alfred Duncan hielden elkaar vast, maar arbiter Gianpaolo Calvarese zag het als een overtreding van Kucka.

Berardi schoot echter naast. Vervolgens kreeg Milan een dubieuze penalty voor een vermeende overtreding van Alberto Aquilani op Andrea Bertolacci. Carlos Bacca gleed uit tijdens het nemen van de strafschop en raakte de bal met beide voeten, alvorens te scoren. Het protest van het woedende Sassuolo haalde niets uit. De tweede helft was minder enerverend. Milan hield de voorsprong vast en kon die nog verder uitbreiden. Sensationele reddingen van Sassuolo-doelman Andrea Consigli op pogingen van Suso en Cristián Zapata voorkwamen een grotere nederlaag voor de nieuwe nummer dertien van Italië.

Lazio - Udinese 1-0
Lazio pakte zondagmiddag drie belangrijke punten in de strijd om een toegangsbewijs voor Europa. Het team van Simone Inzaghi had voldoende aan een strafschop, nadat een handsbal van Danilo door de assistent-scheidsrechter was gesignaleerd. Ciro Immobile ging achter de bal staan en stuurde Orestis Karnezis de verkeerde kant op: 1-0. Stefan de Vrij stond negentig minuten binnen de lijnen, terwijl Wesley Hoedt na een uur spelen naar de kant werd gehaald. Door de zege staat Lazio voorlopig op een vijfde positie.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
1
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
4
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties