Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bizarre taferelen op Nederlandse velden: BVV verliest ogenschijnlijk bewust

Laatste update:

A1 meldt dat het er ondanks het gelijkspel goed uitzag voor Sparta, daar alle concurrenten verloren. In Barendrecht moesten nog vijf minuten gevoetbald worden en met een 3-1 tussenstand leek het er sterk op dat Sparta zich alsnog zou verzekeren van de periodetitel. Het liep echter anders: in de laatste vijf minuten van het duel boog GVVV de achterstand om in een 3-4 zege. Op een filmpje dat circuleert op sociale media lijkt Barendrecht weinig moeite te doen om een tegentreffer te voorkomen.

Al snel werd duidelijk waarom Barendrecht meewerkte aan de bizarre nederlaag. GVVV pakt dankzij de zege de derde periodetitel en Barendrecht neemt een eerdere periodetitel van kampioen ACV over. Sparta blijft zodoende met lege handen achter. GVVV geeft op Twitter toe dat het een overwinning zonder glans was. "Het is afgelopen! GVVV wint op lelijke wijze van BVV. GVVV wint hiermee de laatste periode die zal worden doorgeschoven naar BVV Barendrecht. Hier gaat nog over nagepraat worden...", weet de club. Onder de betreffende tweet zijn reacties van woedende mensen te lezen. Het woord 'matchfixing' valt meermaals. Barendrecht zelf spreekt van 'een bijzonder slot'.

Sparta-trainer Eric Speelziek laat aan A1 weten boos te zijn. "Het was een verbijsterende ervaring, ik kreeg zelfs appjes van spelers van GVVV die achteraf boos waren." De Nijkerkers laten het er niet bij zitten en stappen naar de tuchtcommissie. In 2018 vond er een vergelijkbare situatie plaats. HSV Heiloo dacht de nacompetitie voor de promotieduels naar de Eerste Klasse te hebben gehaald, maar kwam bedrogen uit toen Kolping Boys protest indiende. HSV werd uit de nacompetitie gehaald en de plek ging alsnog naar Kolping Boys.

Derde Divisie
BVV
3 - 4
GVVV

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
1
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
14
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
48
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
12
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties