Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blackburn Rovers kan degradatie niet afwenden, kip steelt de show

Laatste update:

Het niveau in de eerste helft was allerminst overtuigend. Blackburn Rovers schoot niet één keer gericht op het doel van Ali Al-Habsi en zodoende was de flinke regen en een losgelaten kip in de clubkleuren van the Rovers het gespreksonderwerp op de tribunes. Wigan had mogelijkheden via Franco Di Santo en Victor Moses, maar liet na de krachtmeting in een voortijdig stadium in haar voordeel om te zetten. Het team van Kean kwam niet verder dan een mislukte inzet van Aiyegbeni Yakubu.

Het tweede bedrijf ging van start met een boze fan van Blackburn Rovers, die het veld opkwam om zijn seizoenskaart op het veld te gooien. Het werkte enigszins inspirerend. Na een corner werd een inzet van Yakubu door Jean Beausejour van de lijn gehaald. Luttele minuten later claimde Junior Hoilett een strafschop na een vermeende charge van Emmerson Boyce, maar de arbiter liet doorspelen.

In de slotfase kreeg Shaun Maloney goede kansen, maar de winnende treffer kwam op naam van Lucas Alcaraz. De verdediger kopte raak na een hoekschop en zorgde ervoor dat Wigan ook komend seizoen in de Premier League actief is. Op de laatste speeldag strijden Aston Villa (38), Queens Park Rangers (37) en Bolton Wanderers (35) tegen degradatie. Wolverhampton Wanderers was al gedegradeerd.

Bekijk hier de kip in actie:

Bekijk de samenvatting van Blackburn Rovers - Wigan Athletic:

Premier League
Blackburn Rovers
0 - 1
Wigan Athletic

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
2
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
1
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties