Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Blaise Matuidi vertrekt bij Juventus en start gesprekken in MLS'

Laatste update:

Volgens de gezaghebbende sportkrant komt Matuidi niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Andrea Pirlo, waardoor een tussentijds vertrek richting de Major League Soccer aanstaande is. Juventus is naar verluidt bereid om de 33-jarige middenvelder te laten gaan. Matuidi strijkt in Turijn jaarlijks 3,5 miljoen euro op en La Vecchia Signora hoopt met zijn vertrek de salariskosten te kunnen verlichten. De in 2017 voor twintig miljoen euro van Paris Saint-Germain overgekomen controleur ligt nog een seizoen vast in het Juventus Stadium.

'Grote schoonmaak bij Juventus: drie grootverdieners staan voor transfer'

Met de aanstelling van Andrea Pirlo lijkt de toekomst van een drietal spelers ergens anders te liggen.Lees artikel

Matuidi was onder Massimiliano Allegri en Maurizio Sarri nog een vertrouwd gezicht in de opstelling van Juventus. Met de komst van Pirlo lijkt zijn status echter drastisch te zijn veranderd, aldus de berichtgeving van La Gazzetta dello Sport. Het is niet bekend wat Inter Miami FC moet betalen aan Juventus om de ervaren Matuidi over te nemen. De begeerde Fransman kwam in de afgelopen drie seizoenen tot 8 treffers en 7 assists in 133 duels in het shirt van Juventus.

Naast Matuidi staan nog meer spelers op de nominatie om Juventus deze transferperiode te verlaten. Grootverdieners Sami Khedira, Gonzalo Higuaín en Douglas mogen volgens La Gazzetta dello Sport ook uitzien naar een andere werkgever. Daarnaast krijgen Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi, Mattia De Sciglio en Daniele Rugani de mogelijkheid om van club te wisselen, mits er een goede aanbieding binnenkomt bij het bestuur van Juventus. De grootmacht uit Turijn wil flink besparen tijdens de coronacrisis en met de komst van Pirlo ligt de focus voornamelijk goedkope, jonge spelers.

Juventus zou Blaise Matuidi voor de club moeten behouden

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
10
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
85

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties