Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blanc oogst kritiek: 'Ik wissel hem niet, omdat hij een topspeler is'

Laatste update:

Dat heeft trainer Laurent Blanc dinsdagavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt. Franse media schrijven echter dat de afwezigheid van Ibrahimovic helemaal geen negatief effect hoeft te hebben op het spel van de regerend kampioen van Frankrijk. De 32-jarige spits begon het seizoen weliswaar goed, maar hij was tegen Ajax ondermaats en speelde zondag tegen Olympique Lyon (1-1) een draak van een wedstrijd.

Blanc koos er echter voor om niet Ibrahimovic maar Edinson Cavani, die duidelijk beter in de wedstrijd zat, naar de kant te halen en met die beslissing oogstte de coach veel kritiek. "Ja, het is waar dat ik moeite heb om Zlatan te wisselen, maar dat komt omdat hij een topspeler is. Hij laat je nooit in de steek", zei Blanc. "Maar soms haal ik hem er wel uit, dat deed ik vorig seizoen ook. Hij wordt immers 33 jaar en als een duel gespeeld was, haal ik hem eruit om blessures te voorkomen."

-
Wat verwacht jij van Caen - PSG?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
24
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties