Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blanc over Barcelona: 'Het zijn niet onze meesters, maar wel bijna'

Laatste update:

"Het zijn niet onze meesters, maar wel bijna. Zij spelen al dertig tot veertig jaar volgens dezelfde filosofie en iedereen weet waar dat ze heeft gebracht", tekent France Football op uit de mond van de oefenmeester. Blanc moet het tegen de Catalaanse grootmacht doen zonder Thiago Silva en Ezequiel Lavezzi, maar ook nog eens zonder sterspeler Zlatan Ibrahimovic. "Met hem is het altijd beter, maar we moeten het zonder hem doen. We hebben meer topspitsen."

Blanc is zeer onder de indruk van Barcelona. "Het is altijd een van mijn favoriete teams geweest op het gebied van de speelstijl. Zij hebben het Europese spel gedomineerd met hun overwinningen en doelpunten. Wij hebben als club echter ook ambitie. Of ik bang ben voor Lionel Messi? Hij kan om drie spelers dribbelen en scoren. We weten ook dat hij nooit vastzit aan een positie, hij zwerft over het veld. Wij moeten de linies gesloten houden en klaar zijn om op te treden."

-
Wint Paris Saint-Germain van Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties