Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blatter heeft nieuwe baan voor ogen: 'De radio is zó populair!'

Laatste update:

"Op 26 februari zal de FIFA een nieuwe voorzitter hebben", sprak Blatter maandag tot het journaille tijdens een speciale persconferentie. Hij kreeg de vraag voorgelegd wat hij zelf gaat doen wanneer zijn tijd bij de FIFA erop zit. Hij werkt er immers al sinds 1975 en is helemaal vergroeid geraakt met de mondiale voetbalbond. "Ik denk dat ik zelf terugga naar mijn oude werk, of beter gezegd: mijn oude hobby. Dit keer wil ik echter journalist zijn op de radio. Ik denk namelijk dat de radio hét populairste kanaal is voor informatie", aldus Blatter.

"Het is 24 uur beschikbaar en iedereen kan ernaar luisteren. En ook al reis je de wereld rond: radio luisteren kun je altijd. Dus als je me nu vraagt: wat ga je doen? Dan zeg ik dit. Het is eenvoudiger te praten dan te schrijven", zei hij letterlijk handenwrijvend. Blatter is de laatste jaren veelvuldig beschuldigd van omkoping en corruptie. Hij heeft altijd ontkend, maar maakte vorige maand dus wel bekend te stoppen bij de FIFA. Kort daarvoor was hij juist herkozen als president, nadat de FBI en de Zwitserse politie nog een inval hadden gedaan in het hotel in Zürich waar het uitvoerend comité van de bond verbleef.

Jason Bent
De persconferentie van Blatter werd maandag overigens flink verstoord door de Engelse komiek Jason Bent. Die kwam de perszaal binnen en strooide nepgeld over de verbouwereerde Blatter heen, nadat hij een statement gaf richting de zaal. Blatter kon de actie niet waarderen en vertrok: hij keerde pas terug nadat al het geld was opgeruimd.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties