Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blatter is er niet meer om te manipuleren, Ronaldo komt niet op het podium'

Laatste update:

"Het elftal is zeer gemotiveerd", weet Stoichkov, die in het verleden al meerder keren fors uithaalde naar de eeuwige rivaal uit de Spaanse hoofdstad. "Real Madrid staat onder grote druk. Als ze verliezen, loopt de achterstand op Barcelona op tot zes punten. Dan moeten ze winnen in Camp Nou. Het kan een hel worden voor Madrid."

Ook van Cristiano Ronaldo heeft Stoichkov geen al te hoge pet op, zo blijkt. "Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez moeten op het podium staan bij de uitreiking van de Ballon d'Or in januari. Nu Joseph Blatter weg is, kan hij geen stemmen meer manipuleren. Barcelona won vorig jaar alle hoofdprijzen. Waarom zou er een speler op het podium moeten staan die geen enkele prijs heeft gewonnen?", doelt Stoichkov op de Portugese ster van Real.

El Pistolero hoopt dat hij Messi zaterdag nog even in actie ziet. De Argentijn is op de weg terug van een knieblessure en zijn meedoen is vooralsnog onzeker. "Hij wil ongetwijfeld spelen, maar hij moet het wel rustig aan doen. Misschien komt hij in de tweede helft wel even in de ploeg om een golazo (mooi doelpunt, red.) te maken. Dat zou mooi zijn."

-
Wie wint de Clásico?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
30
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
21
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties