Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blatter komt met ingrijpend voorstel: 'Ik ben dit idee aan het ontwikkelen'

Laatste update:

"Ik ben dit idee aan het ontwikkelen. Het is nieuws. Nu we bezig zijn met de doellijntechnologie, is er wellicht meer dat we kunnen doen voor het spel", tekent persbureau ANP op. Het voorstel van Blatter is opmerkelijk, omdat de FIFA jarenlang fel gekant was tegen technologische vernieuwingen. Zo is de doellijntechnologie nauwelijks ingevoerd en doorontwikkeld.

De voorstellen van de FIFA moeten goedgekeurd worden door de internationale spelregelcommissie IFAB. De kans dat het gaat gebeuren, is niet groot. "Als coaches een beslissing van de scheidsrechter mogen aanvechten, moet het spel worden stilgelegd. Dat strookt niet met hoe wij het voetbal zien; een snelle sport met constant beweging", zegt Stewart Regan, lid van de IFAB. "Dit is een complete ommezwaai in de spelopvatting en ik hoor hier voor het eerst van."

Ik vind het een goed idee van Joseph Blatter

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties