Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blatter krijgt staande ovatie van collega's: 'Hij was emotioneel'

Laatste update:

"Hij herhaalde min of meer wat hij dinsdag op de persconferentie ook al had verteld", schrijft persbureau AFP woensdagavond. "Hij was er rustig onder. De staande ovatie die hij kreeg, duurde enkele minuten. Meneer Blatter werd daarna emotioneel, maar hield zijn tranen in."

De 79-jarige Zwitser won vrijdag de presidentsverkiezingen van de FIFA, maar stelde zijn functie dinsdag beschikbaar omdat hij te weinig mondiale steun geniet. Volgens de Amerikaanse zender ABC kan zijn vertrek echter moeilijk los worden gezien van het omvangrijke onderzoek dat de FBI doet naar corruptie binnen de FIFA. Ook Blatter zou worden onderzocht.

Smeergeld
De schandaalverhalen over de FIFA stapelen zich op, want woensdagavond laat Loretta Lynch weten dat bij de herverkiezing van Blatter in 2011 smeergeld is gemoeid. "Dat staat inderdaad in de aanklacht", laat de Amerikaanse minister van Justitie woensdagavond weten aan de Frankfurter Allgemeine. Of Blatter zelf rechtstreeks bij de affaire betrokken was, laat Lynch in het midden: "Daarover ga ik nu niets zeggen."


Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
7
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties