Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026

Laatste update:

De onderhandelingen tussen alle betrokken partijen zijn succesvol afgerond, waardoor Flick op korte termijn een tweejarig contract zal ondertekenen bij Barcelona, dat zijn komst nog wel officieel moet bevestigen. Het lijkt een kwestie van tijd voordat voorzitter Joan Laporta met witte rook komt.

Volgens Romano heeft Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Flick, een belangrijk aandeel gehad in de gesprekken tussen Barcelona en de voormalig bondscoach van Duitsland. Flick sprak onlangs in Londen al met sportief directeur Deco. In Spanje werd gerept over een 'topontmoeting'.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Flick neemt dus twee landgenoten mee naar Barcelona, al zijn de namen daarvan nog niet bekend. Over de gehele invulling van de technische staf voor komend seizoen zal normaal gesproken in de komende weken meer duidelijkheid komen.

De beoogde nieuwe trainer van Barcelona was tot vorig jaar september bondscoach van Duitsland, het land dat hij jarenlang als assistent-trainer diende. Flick faalde op het WK van 2022, daar de Duitsers al in de poulefase sneuvelden. Hij werkte in het verleden bij onder meer Red Bull Salzburg en TSG Hoffenheim.

Xavi


Ruim een maand geleden werd bekend dat Xavi van gedachten was veranderd en, ondanks zijn aangekondigde vertrek, tóch op zijn post zou blijven. De situatie blijkt nu dus toch weer anders te zijn, daar Barcelona Xavi de wacht heeft aangezegd en Flick tot medio 2026 aan zich heeft weten te binden.

Aanleiding voor het mogelijke ontslag van Xavi zouden uitspraken zijn over de financiële situatie van de club op een recente persconferentie. Barcelona zal een afkoopsom moeten betalen, omdat de oud-middenvelder een doorlopend contract heeft tot medio 2025.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
7
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
4
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
22
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
33
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
123

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties