Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blatter stopt? Dan komt er nu dus nog afschuwelijk veel naar boven'

Laatste update:

Twitter ontplofte na de mededeling van de FIFA-baas. Veel voetbalfans en -volgers willen al jaren dat Blatter verdwijnt bij de bond, maar vrijdag zagen zij hoe de Zwitser toch weer wist te winnen. Nu hij toch vertrekt, zodra er een nieuw buitengewoon congres wordt georganiseerd, gaat voor velen de vlag uit. "FBI 1-0 FIFA", wordt er veel de wereld ingestuurd, als dankwoord van de voetbalfans richting de Amerikaanse opsporingsdienst. Die liet de Zwitserse politie vorige week immers een inval doen in het hotel in Zürich, waar het uitvoerend comité bijeen was gekomen voor de verkiezingen.

"Blatter weg. Dan komt er vanaf nu dus nog afschuwelijk veel ellende naar buiten, aangezien deze man overtuigd is geraakt van het nut te stoppen", tweet een ander. Sommige voetbalfans gebruiken het grote nieuws als voer voor een grap. "Holy shit! Blatter stopt ermee! Wat krijgen we hierna, Cristiano Ronaldo die Gareth Bale voortaan de strafschoppen laat nemen", vraagt men zich hardop af. "We praten wel eens over de tanende macht van Amerika, maar de lange arm der wet vanuit de VS duwde Blatter er toch maar mooi uit", schrijft iemand.

Sommigen vragen zich af wat voor gevolgen het naderende opstappen van de 79-jarige Zwitser zal hebben. "De druk staat nu vol op het WK 2022 in Qatar. Blatter beloofde Qatar het bid te beschermen, in ruil voor de terugtrekking van Mohamed Bin Hammam gedurende de verkiezingen van 2011", herinnert Heidi Blake iedereen.

Denk jij dat de beerput van de FIFA nu pas opengaat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties