Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blatter vraagt om vertrouwen: 'We hebben geen revolutie nodig'

Laatste update:

Blatter zei in zijn toespraak dat er geen revolutie bij de FIFA nodig is: "Maar ik heb gemerkt dat mensen mij verantwoordelijk houden voor de storm die de afgelopen dagen is ontstaan. Dat mag en dat moet ik accepteren", zei de huidige preses van de wereldvoetbalbond. "Ik wil het werk van de laatste jaren doorzetten. We hebben geen revolutie nodig, maar evolutie."

"Sommigen vinden dat ik te lang op mijn plek zit. Maar wat zegt de tijd? Ik wil doorgaan", vervolgde Blatter. "Samen met u. Het is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen van uw kant. Voor mij is het een kwestie van respect. Naar u allen toe. Mijn vrienden, voetbal is meer dan een wedstrijd. Wat het voetbal nu nodig heeft: een sterke en ervaren leider. Iemand die alle ins en outs kent. Iemand die met onze economische en politiek partners kan samenwerken."

Prins Ali zei (natuurlijk) dat het wel tijd is voor een andere koers: "Dit is hét moment om voor verandering te zorgen", zei hij. "We hebben een sterke leider nodig om ons uit deze rotzooi te gidsen. Ik beloof plechtig dat ik daar alles aan zal doen als ik gekozen zal worden. Ik zal open, transparant en democratisch te werk gaan."

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
31
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties