Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blatter wint 'verkiezing' en is nog vier jaar FIFA-voorzitter

Laatste update:

Het congres liet verdeeldheid in de voetbalwereld zien. Engeland riep op tot uitstel van de verkiezing en pleitte voor hervormingen binnen de FIFA. De Engelsen werden vervolgens van alle kanten bestookt: sprekers uit Haïti, Congo, Benin, Cyprus, de Fiji-eilanden, Argentinië en Spanje hadden het over de steun aan Blatter en waren het niet eens met Engeland. De Engelsen zouden slechte verliezers zijn na het mislopen van het WK 2018 en zouden zich schuldig maken aan het uiten van valse beschuldigingen en het verspreiden van geruchten.

"We hebben altijd te kampen met aanvallen van Engeland, die voornamelijk bestaan uit leugens die worden verspreid met behulp van een journalistiek, die drukker is met het vertellen van leugens dan met het vertellen van de waarheid", zei Julio Grondona, de senior vice-president van de FIFA en lid van het uitvoerend comité. "Het lijkt erop, dat Engeland altijd aan het klagen is, dus ik doe een verzoek de FIFA-familie met rust te laten en alleen nog maar de waarheid te spreken", aldus Grondona.

Alle leden van de FIFA bepalen in de toekomst wie de organisatie van een WK krijgt toegewezen. Het congres van de mondiale voetbalfederatie nam woensdag dat voorstel van Sepp Blatter, die even daarvoor voor vier jaar werd herkozen, met grote meerderheid aan. De nieuwe regel kreeg de goedkeuring van 176 landen, 4 stemden tegen. Tot dusverre bepaalden de 24 leden van het uitvoerend comité wie het WK mocht organiseren. Die methode leidde vaak tot onrust en verhalen over corruptie en omkoping.

Sepp Blatter is een goede voorzitter voor de FIFA

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
75
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties