Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blatter ziet wel wat in India als organisator van WK 2026'

Laatste update:

"Als we nieuwe terreinen moeten identificeren waar voetbal een grotere rol kan gaan spelen, is dat zeker het subcontinent India", aldus Blatter. "Daar wonen 1,2 miljard mensen. Het is echt een dubbele markt, niet alleen voor voetbal maar ook als economie. India is echt een macht." In 2010 baarde de FIFA opzien door de WK's van 2018 en 2022 aan Rusland en Qatar te geven.

Die twee landen veroverden de meeste stemmen tijdens de beslissende eindronde in de eerste week van december. Voor 2014 is Brazilië al enige jaren geleden verkozen als organiserend land. Het toernooi van 2026 is nog aan geen enkele land vergeven. De keuze van de FIFA voor Rusland en Qatar kwam Blatter en consorten op veel kritiek te staan, maar die werd telkens gepareerd.

Een WK in India zou een goede keus zijn van de FIFA

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
3
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
6
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
14
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties