Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bleke geest' Dumfries moet weg: zaakwaarnemer zoekt oplossing in Engeland

Laatste update:

Dumfries maakte een prima indruk op het WK in Qatar, maar heeft die goede vorm niet mee teruggenomen naar Inter. Van de zes wedstrijden die i Nerazzurri na de WK-break speelden, stond de rechtsback er slechts één in de basis. Dat was in de bekerwedstrijd tegen Parma (2-1 winst na verlenging). Dumfries viel in de competitie tegen Napoli (1-0 winst) en Monza (2-2) nog twee keer een kwartier in, maar in de duels met Hellas Verona (1-0 winst) en Empoli (0-1 verlies) zat hij negentig minuten op de bank. Ook in de wedstrijd in de Supercoppa Italiana tegen AC Milan (0-3 winst) keek de rechtsback negentig minuten toe.

Meer: Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie | Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández

Inter, dat in de zomer van ruim tien spelers afscheid zal gaan nemen volgens La Gazzetta dello Sport, heeft nu besloten dat ook Dumfries verkocht gaat worden. "De Nederlander was bij Oranje op het WK in Qatar een hogesnelheidstrein, terwijl hij sinds hij terug is bij Inter zo bleek als een geest is geworden. Hij zal in de zomer afscheid moeten nemen van i Nerazzurri, zo is wegens financiële redenen besloten", aldus de Italiaanse sportkrant. Daardoor zou het verblijf van Dumfries bij Inter slechts twee seizoenen duren, nadat hij in de zomer van 2021 voor ruim vijftien miljoen euro werd overgenomen van PSV.

Dumfries wordt nu naar verluidt door zijn zaakwaarnemer aangeboden in de Premier League, maar tot heel veel succes heeft dat nog niet geleid. Chelsea en Manchester United werden in een eerder stadium veelvuldig genoemd als potentiële nieuwe werkgever, maar de twee clubs lijken dus niet concreet voor de ex-PSV'er. La Gazzetta dello Sport wist eind november te melden dat Inter minstens zestig miljoen euro wil zien voor Dumfries.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
17
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
11
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties