Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blessure Frenkie de Jong komt hard aan bij Memphis: 'Ik had het niet verwacht'

Laatste update:

Direct na de overwinning van Oranje maakte de KNVB bekend dat De Jong niet meegaat naar het EK in Duitsland. De middenvelder is onvoldoende hersteld van zijn enkelblessure en focust zich op zijn herstel richting komend seizoen.

"Het is heel jammer voor ons. Het is een belangrijke speler", reageert Simons op het nieuws. "Ik hoop dat hij goed herstelt en dat hij snel terugkeert op het veld. Je wilt altijd met het beste team spelen, dus het is jammer."

"We kregen het vandaag van de trainer te horen. Het is heel jammer, want uiteindelijk is het een belangrijke speler voor ons. We gaan hem heel erg missen, maar we gaan ook ons best doen voor hem om er een mooi toernooi van te maken", aldus Simons.

Ook Memphis baalt logischerwijs van het ontbreken van De Jong. "Ja, het is een dreun. Het is pijnlijk voor het team, voor de bondscoach en het meest voor Frenkie zelf natuurlijk."

"Hij heeft er keihard aan gewerkt om het te halen. Hij had zelfs meegetraind. Dan verwacht je dit in eerste instantie niet. Hem kennende komt dit ook hard bij hem aan. Hij heeft nog een hele lange carrière voor zich en hij moet verstandige keuzes maken."

"Het kwam bij mij ook hard aan, ik had het ook niet verwacht. Uiteindelijk zie je dat we een jaar niet hebben samengespeeld bij het Nederlands elftal. Frenkie brengt zoveel extra rust in het spel en kwaliteit naar voren. Dat gaan we wel missen", besluit Memphis.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
31
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
32
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties