Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blessure van Quilindschy Hartman is veel ernstiger dan eerder gecommuniceerd

Laatste update:

Voor Hartman, die al eerder te maken had met een zware blessure aan zijn rechterknie, is de klap groot. "Hij was aan een heel goed seizoen bezig en werd door Ronald Koeman elke periode opgeroepen voor het Nederlands elftal", zegt Slot voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam bij ESPN.

"Hij heeft in Oranje ook zijn debuut gemaakt (tegen Frankrijk, red.), scoorde gelijk, speelde goed. Iedereen was enthousiast. Het was niet uit te sluiten dat hij een transfer zou gaan maken komende zomer."

Afgelopen zondag ging het volledig mis voor Hartman. "Als je zo'n zware knieblessure oploopt doet dat met iedereen veel, laat staan als je het al hebt meegemaakt, laat staan als je nog zo jong bent."

Jan Joost van Gangelen vraagt Slot of het gaat om een afgescheurde kruisband. Vanwege de aangescherpte privacywetgeving mag de coach daar geen mededelingen over doen, toch geeft hij behoorlijk wat nieuwe informatie.

"We communiceren dat het een zware knieblessure is en dat het weleens zou kunnen zijn dat hij in het kalenderjaar 2024 niet meer gaat spelen." In het persbericht van Feyenoord stond alleen dat Hartman dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Hartman gaat een zware periode tegemoet. "Hij is een positieve jongen. Gisteren was Hartman op de club. Dan is hij op dat moment weer vrolijk, maar we kunnen allemaal voorstellen dat hij 's avonds op de bank een ander gevoel heeft."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties