Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blessureleed blijft AZ achtervolgen: Alkmaarders in allerijl de transfermarkt op

Laatste update:

Na de blessure van Pavlidis heeft AZ besloten om de transfermarkt op te gaan en een vervanger te zoeken voor de Griekse spits. De Alkmaarders hebben met Jens Odgaard en Yusuf Barasi nog twee centrumaanvallers achter de hand, maar met het oog op het drukke programma in de Conference League wil AZ zich op de laatste dag van de transferwindow nog versterken met een vervanger.

Pavlidis mist door zijn blessure in ieder geval de start van het derde Europese toernooi. AZ begint de Conference League donderdag 8 september met een uitwedstrijd tegen Dnipro-1 en ontvangt zeven dagen later FC Vaduz uit Liechtenstein. De Griek moet daarnaast de interlands tegen Cyprus en Noord-Ierland aan zich voorbij laten gaan. Ook kan Jansen niet beschikken over de spits in de topper tegen Ajax in eigen huis op 18 september.

De oefenmeester lijkt het probleem voorlopig op te lossen met Odgaard in de punt van de aanval. Pavlidis kwam vorig jaar zomer voor 2,5 miljoen euro over van Willem II en liet een uitstekende indruk achter in zijn eerste seizoen in het AFAS Stadion. In 51 wedstrijden was hij goed voor 25 goals en zeven assists, terwijl hij ook de huidige campagne geweldig begon met zes doelpunten en zes assists in acht wedstrijden.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties