Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blessures bij Ajax leveren Schreuder hoofdbrekens op richting topper met PSV

Laatste update:

Wijndal moest zich na de wedstrijd in Schotland voortbewegen op krukken en ook Berghuis kwam niet ongeschonden uit het midweekse treffen. Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag liet Schreuder weten dat het er voor eerstgenoemde 'op zich' goed uitziet. "Wijndal heeft niet kunnen trainen. We hopen dat hij zaterdag meer kan doen. Voor Berghuis geldt hetzelfde. Brobbey heeft wel mee kunnen trainen. Of hij kan beginnen zondag? Hij heeft gewoon meegetraind, dus dat was prima", zo legde Schreuder uit.

De kans dat Berghuis aan de aftrap kan verschijnen is groter dan die van Wijndal, liet de trainer weten. "Owen zal er alles aan doen om te spelen. Vandaag zag het er qua wandelen goed uit. Je moet ook kijken naar hoe het met hem gaat als hij gaat hardlopen. Dat heeft hij nog niet kunnen doen. Hij moet helemaal pijnvrij zijn. We kunnen geen risico nemen", stelde hij. Mocht Berghuis ontbreken dan zou dat een flinke domper zijn voor de Amsterdammers. De Apeldoorner was de laatste vijf duels goed voor vier treffers en twee assists.

Voor de rest kan Schreuder over een fitte selectie beschikken. Het duel met PSV begint zondag om 16.45 uur. Ajax heeft een voorsprong van één punt op de Eindhovenaren, die wel een wedstrijd meer hebben gespeeld. In het laatste onderlinge duel werd Ajax in eigen huis met 3-5 geklopt door PSV, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Eredivisie
Ajax
1 - 2
PSV

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
5
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties