Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessurespook slaat wéér toe bij Feyenoord: 'Ik moet toch de beloften bellen'

Laatste update:

"Als Mats (Wieffer, red.), die in de rust behandeld moest worden omdat hij wat krampverschijnselen in zijn kuit had, gewisseld moest worden, had daar een speler achter gezeten die al twee à drie jaar op nummer 10 of linksbuiten speelt", stak Slot van wal tegenover ESPN. "Dus daarom vinden wij dat wij een nieuwe speler nodig hebben. Niet zozeer omdat wij niet ontevreden zijn over de jongens die we hebben, maar de aantallen zijn licht problematisch. Zoals je ook ziet als Hancko uitvalt."

De Slovaak raakte halverwege het tweede bedrijf geblesseerd aan zijn schouder en moest zich laten vervangen door Jacob Rasmussen. Slot kon nog geen uitsluitsel geven over de ernst van Hancko's kwetsuur. "Dat moet blijken. Het positieve, en daar ga ik in eerste instantie maar even van uit, zou zijn dat het een zenuw was en dat hij daar even geen gevoel meer had. Het minder positieve zou zijn dat er een spier geraakt is. Dat zal onderzoek uit moeten wijzen, maar hij heeft wel dusdanig veel pijn dat hij wel gelijk doorhad dat het niet heel goed met hem ging", sprak de keuzeheer.

De spoeling achterin wordt zo wel heel dun bij de Rotterdammers. "Ik zal morgen toch de beloften moeten bellen dat er iemand aan moet sluiten", erkende Slot dan ook. Met Trauner en Timber vielen er de afgelopen weken al twee belangrijke krachten weg bij Feyenoord. De Oostenrijker wordt op zijn vroegst pas in mei terugverwacht, terwijl Timber vermoedelijk iets minder lang uit de roulatie ligt. Feyenoord had Ramiz Zerrouki van FC Twente op het oog als vervanger van laatstgenoemde, maar de Enschedeërs willen hun oogappel deze winter niet verkopen. Daarom zingen de namen van onder meer Tonny Vilhena (Salernitana) en Sivert Mannsverk (Molde FK) rond in De Kuip.

KNVB Beker
Feyenoord
3 - 1
PEC Zwolle

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
5
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties