Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blick dicht Young Boys kansen toe: 'Ajax heeft een keepersprobleem'

Laatste update:

"Een moeilijke loting, maar zeker kansrijk. Dat is zo ongeveer de toon van de experts na de loting door voormalig Young Boys-crack Hakan Yakin", zo schrijft Blick vrijdagmiddag kort na de koppeling van Ajax aan de opponent uit Zwitserland. De kop boven het artikel luidt dan ook: 'Young Boys-tegenstander Ajax heeft een keepersprobleem'. De krant constateert dat Ajax door de schorsing van Onana noodgedwongen een beroep moet doen op veteraan Maarten Stekelenburg. "Hij is op 38-jarige leeftijd teruggekeerd onder de lat bij Ajax. Hij keepte in beide wedstrijden tegen Lille OSC, duels die door Ajax met 2-1 werden gewonnen."

Le Matin denkt dat Young Boys kans heeft om 'een nieuwe pagina aan het geschiedenisboek toe te voegen'. "Daarnaast krijgt men een flinke boost door de terugkeer van verdediger Mohamed Camara en aanvaller Jean-Pierre Nsamé, die geschorst waren voor de wedstrijden tegen Bayer Leverkusen in de vorige ronde." De regionale krant Neue Zürcher Zeitung, gevestigd in Zürich, ziet Young Boys excelleren in een voor het Zwitserse voetbal verder vrij kleurloos seizoen in Europees opzicht. "Young Boys schittert als een eenzame Zwitserse vaste ster aan de Europa Cup-hemel en treft nu Ajax in de tweede ronde van de Europa League", zo krijgt de eerstvolgende Europese tegenstander van Ajax op het schild gehesen.

Ajax speelt in achtste finale van de Europa League tegen Young Boys

De loting van vrijdag heeft Ajax gekoppeld aan Young Boys uit Zwitserland, met op 11 maart eerst een thuisduel.Lees artikel

Volgens Tages Anzeiger wordt het een 'moeilijk verhaal' voor Young Boys, nu Ajax de volgende horde is in de Europa League. Technisch directeur Christoph Spycher is desondanks in zijn nopjes met de loting van vrijdagmiddag. "We hebben de afgelopen maanden veel geïnvesteerd en op momenten als gisteravond (tegen Leverkusen, red.) kunnen we ook de vruchten plukken van dit werk", aldus de tevreden Young Boys-directeur. "De leden van de technische staf namen een glas rode wijn en sommige spelers trakteerden zichzelf op een biertje. We staan nu voor een grote uitdaging. Wederom zijn we de outsiders en wederom gaat het om een elftal dat bekend staat om het goede voetbal."

"Ajax is natuurlijk weer een grote naam voor ons, net iets groter nog dan Leverkusen", kijkt Spycher vol verwachting uit naar de dubbele ontmoeting met Ajax in de achtste finale van de Europa League. "Ik weet dat Ajax en zijn trainer voor aanvallend voetbal staan. Erik ten Hag staat als coach erg hoog aangeschreven. En Ajax heeft de laatste tijd keer op keer geweldige spelers weten voort te brengen", zo besluit de 'td' van Young Boys met een lofzang op het beleid in de Johan Cruijff ArenA. 20min brengt net als Blick de afwezigheid van Onana in herinnering.

"Gaat de ploeg uit Bern het redden? Het is absoluut mogelijk", geeft de Zwitserse krant antwoord op zijn eigen vraag. "Ze wonnen immers onlangs twee keer in de Europa League van Bayer Leverkusen (4-3 en 0-2, red.). De plek in de achtste finale is dan ook absoluut verdiend te noemen. Dus waarom kunnen de Nederlanders ook niet verslagen worden? Ajax is immers ook verzwakt. Doelman André Onana werd bij een dopingtest positief bevonden, daar hij een verboden drug had ingenomen. De UEFA schorste de keeper uit Kameroen vervolgens voor een jaar", zo wordt nogmaals verwezen naar de sanctie voor Onana, waardoor hij onder meer de duels met Young Boys zal missen.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties