Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blij dat het 'maar' 4-1 wordt omdat De Boer door ging wisselen'

Laatste update:

Vitesse slaagde erin om de schade enigszins beperkt te houden. "Uiteindelijk ben ik blij dat het 'maar' 4-1 wordt omdat Frank de Boer door ging wisselen", luidde het oordeel van Van den Brom. "Ik heb dekkingsfouten gezien die op dit niveau niet kunnen. Bij die tweede goal staat Frank van der Struijk te slapen. En bij de vierde goal verliest Davy Pröpper veel te makkelijk een duel."

"Ik heb daarna gewisseld om spelers ook te laten voelen dat het anders en beter moet", besloot Van den Brom. "We hadden nog zo gezegd in de organisatie te blijven spelen als er een goal zou vallen. Helaas gebeurde dat niet, want de bedoelingen waren goed."

-
Eindigt Vitesse bij de eerste negen?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties