Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blij dat we het vertrek van Karsdorp snel hebben kunnen opvangen'

Laatste update:

"Ik ben blij dat we het vertrek van Rick snel hebben kunnen opvangen met Kevin", vertelt technisch directeur Martin van Geel op de clubsite over de komst van Diks, die bij Fiorentina nog een contract heeft tot medio 2021. "We volgen hem al sinds zijn doorbraak bij Vitesse. Met zijn verdedigende én aanvallende kwaliteiten en zijn gedrevenheid kan hij van toegevoegde waarde zijn voor onze selectie."

DONE DEAL! Feyenoord heeft bevestigd dat Kevin Diks voor een jaar wordt gehuurd van Fiorentina! #diks #feyenoord #fiorentina #eredivisie #calcio

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Diks doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Vitesse. Voor die club maakte hij in augustus 2014 zijn debuut in de Eredivisie. De verdediger werd vorige zomer voor 2,8 miljoen euro door de Serie A-club overgenomen. In Florence kon de jongeling echter niet imponeren: hij speelde daar slechts twee wedstrijden, voordat hij in de winter op huurbasis terugkeerde bij de Arnhemmers. Met Vitesse won hij afgelopen seizoen de KNVB Beker.

Door de komst van Diks is de positie van rechtsback binnen de selectie van de Rotterdammers nu weer dubbel bezet. "Dat is prettig, want een dubbele bezetting op elke positie is ons streven", aldus Van Geel. De sportbestuurder erkent dat er sprake is van een miniem kwaliteitsverschil tussen de aanwinst en Bart Nieuwkoop. "Kevin zal met Bart de concurrentie moeten aangaan voor de rechtsbackpositie."

Aan wie zou jij de voorkeur geven op de rechtsbackpositie?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties