Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blij FC Utrecht slaat Zilveren Schoen-winnaar aan de haak

Laatste update:

Hij wordt overgenomen van SC Cambuur-Leeuwarden, waar hij in het seizoen 2013/14 speelde en aanvoerder was. De Friezen haalden hem vorig jaar zomer zelf op bij ADO Den Haag, waar Leeuwin in de pikorde was gezakt. Hij beleefde een uitermate sterk jaar bij de promovendus, die als twaalfde eindigde. Leeuwin won de gedeelde Zilveren Schoen en werd al snel gelinkt aan FC Utrecht.

Hij begon zijn profloopbaan ook al bij FC Utrecht, in het seizoen 2007/08. Na twee invalbeurten toog hij naar AGOVV Apeldoorn en aan het begin van zijn derde seizoen maakte Leeuwin de stap naar ADO Den Haag. Na een jaar als basisspeler werd hij daar bankzitter. Manager spelerszaken en scouting Edwin de Kruijff van FC Utrecht legt uit dat de club heel blij is, dat Leeuwin er nu definitief bij is gekomen. Hij heeft een contract voor vier seizoenen getekend.

"Na het vertrek van Matthieu Delpierre, en vorige zomer Mike van der Hoorn, waren wij op zoek een ervaren voetballende verdediger, die leiding kan geven aan onze defensie. Met Ramon hebben wij deze gevonden. Hij heeft een sterk seizoen achter de rug, weet wat er gevraagd wordt in de Eredivisie en is zowel verdedigend als voetballend erg sterk", aldus De Kruijff. Leeuwin zelf is ook blij terug te zijn bij FC Utrecht.

De verdediger ziet zijn samenwerking met FC Utrecht niet per se als een terugkeer, legt hij uit, maar meer als een nieuwe, fantastische stap in zijn loopbaan. "FC Utrecht liet al vroeg blijken dat ze mij wilden hebben. In de winterstop en nu weer. Ik heb gewoon een goed gevoel bij FC Utrecht. Dat was vroeger al zo en dat is altijd zo gebleven. De positieve gesprekken die ik heb gehad met de leiding van de club hebben mij doen besluiten om voor FC Utrecht te tekenen."

Is FC Utrecht het plafond voor Ramon Leeuwin?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties