Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Blij met Kuyt? Nee, daar ben ik te oud voor, hou op met die poppenkast'

Laatste update:

"Ik vind het leuk dat hij komt, maar we moeten het ook niet overdrijven", maakt de voormalig topvoetballer duidelijk in zijn column in het Algemeen Dagblad. Sinds de berichten over de naderende rentree van Kuyt kreeg Van Hanegem meermaals de vraag of hij blij werd van dit nieuws. Dat was echter niet het geval. "Nee, daar ben ik een beetje te oud voor, hou op met die poppenkast."

"De echte Feyenoord-fans vinden ook dat Kuyt drie jaar geleden al had moeten terugkomen. Daar zit wel wat in. Maar toen koos hij voor het geld in Turkije", benadrukt de Kromme, die niettemin van mening is dat de routinier een versterking zal zijn. De 104-voudig Oranje-international zou in zijn ogen een goed duo vormen met John Guidetti. "Met Kuyt en mogelijk Guidetti erbij moet Feyenoord volgend seizoen om de titel kunnen spelen."

Vind je ook dat Dirk Kuyt drie jaar geleden al naar Feyenoord had moeten komen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties