Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blije Van der Sar: 'We willen naar Turijn, Madrid of Londen'

Laatste update:

"Je hebt pieken en dalen. Dat maak je in je carrière als speler mee, maar ook als directeur", erkent de algemeen directeur van Ajax in gesprek met De Telegraaf. "Daar leer je van. Het seizoen 2017/18 was dramatisch. Dat zijn we niet vergeten en dat nemen we ook met ons mee, maar we zijn heel blij met deze kwalificatie voor de Champions League."

"We gaan vooruit met de club. Het vliegwiel is aangezet door deze kwalificatie voor de Champions League." Door Dynamo Kiev te verslaan in de play-offs heeft Ajax ruim veertig miljoen euro aan gegarandeerde inkomsten binnengehaald. Het zal voor de jonge spelers vooral een zeer leerzame ervaring worden. "Twee jaar geleden hebben we allemaal de Europa League meegemaakt", vertelt Van der Sar. "Nu ga je een stapje hoger en speel je tegen de grote boys. Dat wilden we graag."

"We willen naar Turijn, Madrid of Londen in plaats van naar Malmö of Molde. Ik vind dat we hier horen. Dit moest voor de club, de stad Amsterdam en de fans, die ons in de laatste drie thuiswedstrijden enorm meeleefden. De wisselwerking was er, iedereen was er klaar voor", besloot Van der Sar.

Naast ruim veertig miljoen euro kan Ajax nog veel meer verdienen. Elke overwinning levert 2,7 miljoen euro op, een gelijkspel 900.000 euro en als Ajax overwintert in de Champions League krijgt de club een extra bedrag van 9,5 miljoen euro.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
32
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
9
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties