Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blijheid in België: 'Wat voor hem pleit, is dat hij een Ajax-verleden heeft'

Laatste update:

De Pro League-club zocht een goede concurrent voor Laszlo Köteles en kwam uit bij de 22-jarige Bizot. Niet alleen omdat hij het de voorbije twee seizoenen erg goed deed in Euroborg, maar ook vanwege zijn opleiding. Dat zegt Guy Martens, keeperstrainer van Racing Genk. "Wat voor hem pleit, is dat hij een Ajax-verleden heeft. Bij Ajax huldigen ze min of meer dezelfde principes als bij ons", aldus Martens.

De keeperstrainer legt in Het Belang van Limburg uit dat zijn club Bizot al sinds november vorig jaar nauwlettend volgde. Wat men in hem waardeert, is dat de doelman altijd op zoek gaat naar de bal en 'proactief' keept. Bizot zelf erkent dat hij in zijn elf seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax het nodige opgedaan heeft. "Het eerste wat ze je daar leren, behalve ballen pakken, is uitvoetballen."

Racing Genk is voor Marco Bizot een opstap naar een grotere club

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
25
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
48
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties