Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Alleen als er spelers per direct vertrekken, zullen we anticiperen'

Laatste update:

"Alleen als er spelers per direct vertrekken, zullen we anticiperen", zegt de technisch directeur van Ajax in het Algemeen Dagblad. "Als iedereen weer fit is en terug, dan hebben we een groep waarover we tevreden zijn. Buitenkansjes kunnen zich natuurlijk altijd voordoen, maar deze selectie houden we intact." Ajax wil dus ook geen selectiespelers verkopen: voor Gregory van der Wiel is interesse van Valencia, maar de Spanjaarden willen de rechtsback pas in de zomer hebben.

Ajax hoopt Mounir El Hamdaoui wel te kunnen verkopen. De aanvaller traint sinds de zomer mee bij de beloften van Ajax en kan een terugkeer in het eerste elftal vergeten. Ismaïl Aissati keerde wel weer terug naar het elftal van Frank de Boer: het is niet bekend of Ajax de middenvelder nog wil verkopen. Het contract van de 23-jarige Utrechter, die sinds zijn rentree al in drie competitieduels meedeed, loopt in de zomer af.

Ajax-ADO
Ajax en ADO Den Haag zijn ondertussen met elkaar in gesprek over het weer toelaten van uitsupporters in de onderlinge wedstrijden. Nadat Ajax-fans in 2006 het supportershome van ADO Den Haag hadden bestormd, werd in samenspraak met de lokale autoriteiten, politie en justitie afgesproken dat de twee rivaliserende clubs vijf jaar lang geen fans van de tegenpartij zouden toelaten. Dat verbod is inmiddels met een jaar verlengd, maar Ajax en ADO bekijken de mogelijkheden om vanaf volgend seizoen weer uitsupporters mee te nemen.

Ajax heeft geen versterkingen nodig

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
7
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties