Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind geïrriteerd: 'Als je het dossier niet kent, moet je er niets over roepen'

Laatste update:

"Daar heb ik wel moeite mee, in algemene zin. Ik vind sowieso dat als je het dossier niet kent, je er niets over moet roepen. Want dan kom je in de 'als-sfeer', dan kan je er van alles van vinden. Het zijn ook vaak de figuren die iets lager in de pikorde zitten die zich dan geroepen voelen om er wat over te zeggen", stelt Blind. Er werd de afgelopen tijd gesproken over een hersteltijd van drie tot zes maanden, terwijl er tevens niet werd uitgesloten dat de hartspierontsteking zelfs het einde van de loopbaan van Blind zou kunnen betekenen.

Lille-spits Osimhen valt uit met zelfde klachten als Daley Blind: 'Beangstigend'

"Dat is een moment dat je niet graag wil zien, natuurlijk. Je kan er van alles van vinden op zo'n moment. Nou ja, goed, daarna is hij door de molen gegaan, om het zo maar even te zeggen", zegt de oud-verdediger over het moment in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia (0-1), waarin Blind naar de grond ging zonder dat er een tegenstander in de buurt was. "Het gaat op zich prima, hij voelt zich goed. Hij heeft die wedstrijd uitgespeeld en in de dagen erna voelde hij zich kiplekker. Dat is ook het tegenstrijdige voor hemzelf."

"Dat je weet dat er iets niet goed zit, maar dat je je gewoon prima voelt. Dat is nog steeds zo, hij voelt zich gewoon prima. De komende weken, vooral begin januari, zal moeten blijken hoe hij reageert op inspanningen. Testen, maar ook vooral op trainingen. Er zal geregistreerd gaan worden hoe zijn rikketik daar op reageert", vertelt Blind senior over de vooruitzichten. "De afgelopen periode probeer je ook zaken te relativeren. Dat kan wel, want daar zit vaak een andere kant aan. Het moment had ook anders kunnen zijn, maar het is goed afgelopen en hij voelt zich prima."

Ben jij het met Danny Blind eens?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties