Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Had hem er dolgraag bij willen hebben, maar dan moet je wel fit zijn'

Laatste update:

"Ik heb natuurlijk contact gehad met Louis van Gaal en het is maar zeer de vraag of hij inzetbaar is in de finale van de FA Cup", vertelt de bondscoach in gesprek met OnsOranje. "Er is natuurlijk een hoop op hem afgekomen de laatste weken en de beloning zat hem in de voorselectie. Ik had hem ook dolgraag bij de definitieve selectie willen hebben, maar dan moet je fit zijn. Ik hoop dat we dat na de zomer alsnog kunnen doen."

Het Nederlands elftal oefent op 27 mei uit bij Ierland, voordat op 1 juni een bezoek aan Polen op het programma staat. De laatste wedstrijd van het drieluik is op 4 juni in Wenen tegen Oostenrijk.

Vind je dat Timothy Fosu-Mensah al genoeg heeft laten zien om geselecteerd te worden voor Oranje?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties