Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Ik ben Frank de Boer heel dankbaar voor zijn wake-upcall'

Laatste update:

In gesprek met De Telegraaf erkent de zoon van Danny Blind dat hij een mental coach heeft geraadpleegd, al moet daar niet al te veel achter worden gezocht. "Het is niet zo dat ik zwaar in de put zat en de deur plat liep. Ik ben er maar een paar keer geweest. Puur om me even op weg te laten helpen", benadrukt de 23-jarige Blind.

In de periode dat Blind met zijn vorm worstelde ging De Boer dagelijks met zijn pupil aan de slag. De oud-verdediger vertelde Blind hoe hij zich positioneel beter moest opstellen en situaties kon herkennen. "Ik kan veel problemen voorkomen door alleen maar goed te staan én negentig minuten geconcentreerd te zijn. Ik leer veel van De Boer."

Speelt Daley Blind ooit voor een Europese topclub?

Meer nieuws

Miskoop van Sven Mislintat heel hard op weg naar de uitgang bij Ajax
21
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties