Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Blind: 'Ik had meer zelfvertrouwen moeten hebben, speelde niet best'

Laatste update:

"Ik zou de Blind van toen adviseren om meer zelfvertrouwen te hebben, want ik speelde zeker niet mijn beste wedstrijden. Na mijn debuut kende ik een terugval in mijn vorm. Ik pakte de draad later weer op en ging steeds beter en beter spelen. Nu zit ik bij Manchester United en kun je zeggen dat alles goed heeft uitgepakt en daar ben ik erg trots op", zegt de 25-jarige Blind op de officiële website van the Mancunians.

De 29-voudig Oranje-international hoorde zes seizoenen bij de A-selectie van Ajax, won vier landstitels op rij en werd voor het seizoen 2013/14 verkozen tot Speler van het Jaar. Hij kwam in totaal tot 3 doelpunten en 8 assists in 143 wedstrijden en werd voor 17,5 miljoen euro verkocht aan het United van Louis van Gaal. In zijn debuutseizoen in Engeland kwam hij 29 keer in actie voor het rode voetbalbolwerk.

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
10
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
235
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties